Kontakt Info

Nordbygda Fotball
Jønsrudvegen 9, 2340 Løten
Nyheter

 

Nordbygda Damelag Senior 7`er

Damelaget i Nordbygda så lys igjen i 2011, og siden den gangen har laget vokst litt og litt ved hver sesong. For sesongen 2013 er vi 19 damer/jenter som er registrert i Nordbygda Fotball, og vi håper på flere!

 

 

På Nordbygda Fotball´s damelag er alle stjerner!! Dette er en gjeng med godt humør, både på trening og kamp. Uansett resultat så er det nok vi som ler mest og høyest av de som er til stede.

 

Vi tar i mot alle som har lyst til å være med å trene (se under for å se når vi trener) eller spille kamper. Så er du på utkikk etter å ha det gøy, samtidig røre litt på deg så er Nordbygda damelag perfekt for deg!

 

 

 

Beskjeder

* Oppsummering 2014!

Sesongen 2014 er nå over for damelaget, sesongen har vært fylt av oppturer og nedturer – mest oppturer. Vi har gått på noen kjedelige tap, som vi burde ha klart å gjøre noe med og noen tap hvor vi rett og slett ikke fortjente så mye mer enn tap. Vi har jo vunnet en hel del også, slo Hadeland som vant vårsesongen og slo Varde/Vardal nå i siste kamp i høstsesongen. Man skal ikke kunne komme og si at damene fra Nordbygda Fotball ikke gir alt i hver kamp i hver duell og at vi er enkle å spille i mot. Det er heller motsatt, motstanderne vet hva de kan forvente av oss – og det er en tøff og slitsom kamp, skal de vinne over oss må de yte max gjennom hele kampen!

 

Vi har trent inne på Jønsrud i vinter, samt noen økter på Løten kunstgress før vi endelig beveget oss til gress og bana i Nordbygda. Sesongen startet med en vinterturnering på Bruvoll, før seriespill i mai. Vi har møtt mange gode lag og noen litt mindre gode lag. Kom ikke så høyt på tabellen som vi ønsket, men vi er ikke skuffet ettersom vi har slått lag vi aldri har slått, spilt jevnt med alle i nesten hver kamp og scoret over 100 mål. Vi er fornøyde!

 

Seks nye spillere har kommet inn i høst, og dette bidro til at vi kunne stille med mer enn én innbytter i kampene og som gjorde at vi holdt intensiteten oppe gjennom hele kampen, og slet ut flere av motstander lagene. Vi avsluttet sesongen på Pizzanini etter siste seriekamp den 14.september, og vi ser allerede fram til neste sesong fylt av mye latter og glede.

 

Åretsspiller ble Line med 10 stjerner, toppscorer ble Silje med 28 mål og Karoline vant assist med 10 målgivende pasninger.

 

Stjernebørsen:
Line Jevnaker: 10 stjerner
Ingvild Westlie: 7 stjerner
Karoline Nyland: 5 stjerner
Heidi Helgesen: 4 stjerne
Ida Imsdalen: 4 stjerner
Ingvild Stenseth: 4 stjerne
Julie Karterud: 4 stjerner
Beate Martisen: 3 stjerner
Mona Øverby: 3 stjerne
Silje Nyland: 3 stjerner
Sissel Trøan: 3 stjerner
Maja Erdal: 2 stjerner
Trine Solheim: 2 stjerner
Una Rogstad: 1 stjerne

 

Toppscorerlista:
Silje: 28 mål
Ingvild S: 12 mål
Mona: 12 mål
Line: 10 mål
Ida I: 8 mål
Karoline: 8 mål
Trine: 6 mål
Ingvild W: 5 mål
Lena: 5 mål
Beate: 1 mål
Julie: 1 mål
Una: 1 mål


Assistlista:
Karoline: 10
Line: 9
Mona: 8
Silje: 7
Ingvild W: 5
Ida I: 3
Julie: 3
Trine: 3
Ida N: 2
Ane: 1
Kari: 1

 

Nordbygda Fotballs damelag er en herlig gjeng!! Takk for i år!

 

 

Overgang
Damelaget ønsker Ingvild T. Westlie velkommen til damelaget! Vi trenger flere spillere nå før høstsesongen ettersom tre til blir borte, i tillegg til Heidi og Kari som alt er borte. Dermed er det en glede og endelig ha Ingvild på plass. Ingvild er ei treningsglad jente, og som har spilt fotball for FL Fart tidligere. Vi håper at Ingvild får vært med på så mange kamper som mulig til høsten, og at a kommer til å trives i spillegruppa vår.

 

Søndag 15.juni

Kamp 1, mot Varde

Vi hang ikke med fra start i den kampen her, og første omgang er ikke verdt å nevne. Vi ligger under 4-0 til pause. I pausa blir vi enige om å være mer på, og endrer litt på hvor folk spiller. Varde starter best og scorer et mål. Vi gir oss ikke presser stadig varde mer og mer, og får endelig inn et mål. Målet ble scoret av Lena Berg, plassert fint oppe i hjørnet. Etter en stund scorer vi enda et mål og har trua på at vi kanskje kan hente opp ledelsen, men tida er i mot oss og kampen ender 2-5. Vi fikk også en straffe i kampen, Kari bommet på denne, men hadde lite å si for resultatet. Ingen andre ville ta den, så tøft gjort å stille opp!

** Maja

* Line

 

Kamp 2, mot Kastad

Vi åpner mye bedre i den kampen her enn i den forrige. Tydelig at vi trenger å få i gang beina skikkelig før vi får i gang spillet vårt skikkelig. Vi presser på og har det meste av spillet, vi har mange avslutninger på mål men ingen vil gå inn. Karoline og Ida kombinerer fint på midten og setter fart mot mål, Ida skyter/legger inn og Silje stjeler muligens målet til Ida, men vi går opp i ledelsen. Like etter får vi et innkast og Kari, som endelig er tilbake i rødt, kaster inn mot mål og taket være lengden til Line får hun så vidt en berøring på ballen før den går i mål. Vi leder 2-0!! Kastad får inn et før pause.

I andre omgang scorer Kastad på noe vi tydelig mener er angrep på keeper, og enkelte hisser seg opp mer enn andre på dommeren, men vi får ikke gjort noe med det. Det står nå 2-2. Vi hadde bestemt oss for at i dag skulle vi slå Kastad. Ca 10 minutter før slutt blir Line nærmest revi rundt, Line får ballen i ryggen og den går fint inn i mål. Vi leder igjen. Nå er det bare å holde fokus og ikke slippe inn noen enkle mål som vi har hatt til vane for å gjøre. Kastad presser på, men det hjelper ikke. Fokuset vårt er solid og vi vinner endelig over Kastad.

 ** Line

* Karoline

 

Kamp 3, mot Gausdal

Det er stygt å si det, men den kampen her skulle vi bruke til å pynte på målstatistikken og den viktige toppscorer-lista. Gausdal kan å spille fotball, det er ikke der det ligger, det er bare at vi er et bedre lag og spiller bedre sammen enn det de gjør. Det er ikke så mye å si om den kampen her, vi leder 6-0 til pause. Både Julie og Una har scoret sitt første mål for klubben, og kanskje det siste (på en stund) ettersom de reiser til marinen og Trondheim. 

Andre omgang scorer Gausdal det første målet, noe som gjør at vi skjerper oss litt igjen og scorer 4 mål til. Vi vinner kampen 10-1. Kampens storespiller var Ida Imsdalen (tror nesten alle hadde gitt 2 stjerner til Ida) og målscorer Julie Karterud.

Vår sesongen er over, og når høsten sparkes i gang igjen blir det mest sannsynlig uten Julie og Karoline som skal inn i marinen og Una som skal til Trondheim. Vi ønsker dem lykke til, og håper at kanskje en søndag passer og at dem får vært med litt.

** Ida I

* Julie

 

Stjernebørsen etter 11 kamper:
Line Jevnaker: 9 stjerner
Julie Karterud: 4 stjerner
Karoline Nyland: 4 stjerner
Beate Martisen: 3 stjerner
Silje Nyland: 3 stjerner
Sissel Trøan: 3 stjerner
Ida Imsdalen: 2 stjerner
Ingvild Westlie: 2 stjerner
Maja Erdal: 2 stjerner
Ingvild Stenseth: 1 stjerne
Una Rogstad: 1 stjerne 

Toppscorerlista etter 11 kamper er:
Silje: 10 mål
Karoline: 5 mål
Line: 5 mål
Ingvild: 4 mål
Ida Imsdalen: 2 mål
Lena: 2 mål
Beate: 1 mål
Julie: 1 mål
Una: 1 mål

Assistlista etter 11 kamper er: 
Karo: 8
Silje: 5
Julie: 3
Ida I: 2
Ida N: 2
Line: 2
Ane: 1
Kari: 1

* Søndag 1.juni

Kamp 1, mot Hadeland

En jevn kamp mot serielederne, vi ligger under 3-1 til pause men i andre omgang tør vi å stå høyt og tvinger Hadeland til feil. Det er 3-3 til det er igjen 2 minutter, da svikter det for oss bakover og vi slipper inn to enkle mål og taper 2-5. Kjempe bra innsats av alle, synd vi ikke klarte å ta med oss 1p.

** Karoline og Line

* Silje og Una

 

Kamp 2, mot Kastad

Vi scorer først i kampen og det er fortjent. Litt usikker på hva som skjer, men plutselig har Kastad utligna til 1-1. I andre omgang er det mye fram og tilbake og kampen kan gå begge veier, Kastad finner en vei gjennom forsvaret vårt og får sitt andre og vinner 2-1. Også her føler vi oss snytt for poeng.

** Julie

* Ingvild S

 

Stjernebørsen etter 8 kamper:
Line Jevnaker: 6 stjerner
Beate Martinsen: 3 stjerner
Julie Karterud: 3 stjerner
Karoline Nyland: 3 stjerner
Silje Nyland: 3 stjerner
Sissel Trøan: 3 stjerner
Ingvild Westlie: 2 stjerner
Ingvild Stenseth: 1 stjerne
Una Rogstad: 1 stjerne

Toppscorerlista etter 8 kamper er:

Silje: 6 mål
Ingvild: 4 mål 
Karoline: 3 mål
Line: 3 mål
Beate: 1 mål

Assistlista er: 
Karo: 4
Silje: 3
Line: 2
Ane: 1
Ida I: 1 
Ida N: 1
Julie: 1

 

Søndag 25.mai.2014

Kamp 1, mot Varde: 
kjempe god innsats av alle, i tøffe dueller og en skikkelig slitekamp! Vi hang lenge med og henta oss inn etter å ha ligget under med to mål, men tapte tilslutt 6-4.

** Silje

* Line

 

Kamp 2, mot Hadeland:

En ganske jevn kamp, god jobbing, godt lagarbeid, og vi er godt oppi duellene. Vi får belønning for å satse framover og god jobbing bakover! Seier 2-1:)

** Line

* Sissel og Julie

 

Kamp 3, mot Gausdal:

En jevn kamp i begynnelsen, men vi får god betaling for å jobbe hard og sammen! Seier 6-1!
** Julie

* Ingvild

 

Stjernebørsen etter 6 kamper:

Line Jevnaker: 4 stjerner

Julie Karterud: 3 stjerner

Beate Martinsen: 2 stjerner

Ingvild Westlie: 2 stjerner

Silje Nyland: 2 stjerner

Ingvild Stenseth: 1 stjerne

Karoline Nyland: 1 stjerne

Sissel Trøan: 1 stjerne

 

Toppscorerlista etter 6 kamper:
Silje: 5 mål
Ingvild: 4 mål 
Karoline: 3 mål
Line: 1 mål

 

Assistlista etter 6 kamper: 
Karo: 2 
Line: 2
Silje: 2 
Ane: 1
Ida: 1 
Julie: 1

 

* Andre serierunde ble det to tap og en knusende 8-3 seier over Jømna/Heradsbygd 

Damelaget åpnet sesongen med 2 uavgjort og en seier

 

* Treninger på tirsdager og torsdager kl. 19.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til toppen

 

 

 

 

 

Trenere og Lagleder

Funksjon
Navn
Telefon
Lagleder Ingvild Stenseth  
Trener Line V. Jevnaker  
Trener Silje Ø. Nyland  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spilleroversikt

 

 

Spiller Spiller
Ane B. Noren Beate Martinsen
Camilla G. Jevnaker Heidi S. Aspen
Ida B. Imsdalen Ida B. Noren
Ingvild Stenseth Julie Karterud
Kari Gabrielsen Karoline Ø. Nyland
Lena Berg Line V. Jevnaker
Line Lunde Mari Søby
Mona Johansen Silje Ø. Nyland
Sissel Irene Trøan Una Fjeldstad
Unni Øygard  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arkiv og bilder

 

 

 

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Treninger

 

 

Tirsdager kl. 19.30

Torsdager kl. 19.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kamper sesongen 2014

 

Dato
Tid
Bane/sted
Hjemme
Borte
Resultat
11.05
11.00
Namnå
Nordbygda
Varde/Vardal
11.05
12.30
Namnå
Namnå
Nordbygda
11.05
14.00
Namnå
Kastad
Nordbygda
25.05
11.00
Sparebank1 banen
Nordbygda
Varde/Vardal
25.05
12.30
Sparebank1 banen
Hadeland
Nordbygda
25.05
14.00
Sparebank1 banen
Gausdal
Nordbygda
01.06
11.00
Nordbygda
Nordbygda
Hadeland
01.06
12.30
Nordbygda
Nordbygda
Namnå
01.06
14.00
Nordbygda
Nordbygda
Kastad
15.06
11.00
Kastad
Nordbygda
Varde/vardal
15.06
12.30
Kastad
Kastad
Nordbygda
15.06
14.00
Kastad
Gausdal
Nordbygda
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turneringer

 

Dato
Navn
Sted
Hjemme
Borte
Oppmøte tid
.
.
.
.