Intervjuer

Intervjuer

  • Gjensyn med gamle helter

Erik Reiersen


Dette intervjuet sto på trykk i Nordbygda Fotball bladet i 2015

Valget av årets gamle falt på Erik Reiersen. Han har vel vært i kikkerten lenge og kan trygt kalles helt, når det kommer til innsatsen han har gjort for vår kjære klubb! Problemet er bare at han legger jo aldri opp sin aktive karriere og er nå inne sin 46 sesongen på seni- ornivå i Nordbygda! Det står det respekt av! Derfor tar vi en prat med Erik, selv om han ikke er helt fotball pensjonist ennå.

Les videre

  • Gjensyn med gamle helter

Jens Trætteberg


Dette intervjuet sto på trykk i Nordbygda Fotball bladet i 2013

I år har vi valgt å ta en prat med en av de virkelige store og allsidige veteranene i Nordbygdaidretten. Jens har nesten hele livet hatt en finger med i idrettslivet i bygda, både som aktiv utøver, lagleder, trener og som tillits- valgt. Han er for tiden leder i Nordbygda Idrettslag og en av pådriverne i seniortreffen.

- For å begynne med fotballen, når begynte du med den?
Tja, det var vel som småguttespiller, bodde jo like nedenfor brandsrudsletta så vi brukte mye tid der.

Les videre

  • Gjensyn med gamle helter

Karl Søgård


Dette intervjuet sto på trykk i Nordbygda Fotball bladet i 2010

Denne gangen har vi valgt en veteran av den eldre garde. Karl har vært med i fotballmiljøet i Nordbygda i to mannsaldre. Både som spiller,lagleder, formann og forskjellige verv i fotballgruppa. Han var den første formannen etter at Nordbygda startet opp igjen med eget lag i -69.
– Kan du fortelle litt om hvordan og hvorfor det ble blåst nytt liv i fotballgruppa i 1969?
– Det var vel mye patriotisme som førte til dette. Det var mange som sluttet å spille etter sammenslutningen med Løten av forskjellige årsaker.

Les videre

  • Gjensyn med gamle helter

Roger Engen


Dette intervjuet sto på trykk i Nordbygda Fotball bladet i 2009

Roger som var med som 15 åring da Nordbygda startet opp igjen med eget lag i 1969, ble Elverumsing på slutten av 70-tallet, men fortsatte å ”sparke” i Nordbygda til 1982. Roger var kjent som en tøff, offensiv høyreback, hard i kroppen som han var, sparte seg ikke, så det var mange spisser som fikk stor respekt for han, samtidig så puttet han på noen mål.

– Ettersom du startet i Nordbygda i 1969, som 15 åring har det blitt en del flere obligatoriske kamper enn det som står i adelskalenderen, ca 150.

Les videre

  • Gjensyn med gamle helter

Terje Stensløkken


Dette intervjuet sto på trykk i Nordbygda Fotball bladet i 2008

Vi har fått flere henvendelser om hvor ble det av Stensløkken, som herjet med motstandernes forsvar og scoret i gjennomsnitt i annenhver kamp.

Hadde Terje spilt i dag så hadde han blitt sammenlignet med Tor Andre Flo. Bra teknisk og hurtighet, var hele tiden på plass innenfor 16-meteren.
Periode i Nordbygda: Litt usikker her, men, ca 1977-1984.

Les videre